(Maritiem) Matrassen

Terug

 

Het vervaardigen van matrassen voor boten is maatwerk. Het is juist tijdens uw welverdiende vakantie of verblijf aan boord van groot belang dat u een goede nachtrust heeft. Door jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort, is speciaal voor de maritieme toepassing door Donge River een assortiment matrassen ontwikkeld, die zich qua comfort, kwaliteit en duurzaamheid kan meten met de meest vooraanstaande fabrikanten van matrassen. Matrassen voor bij u thuis zijn er in vele uitvoeringen en kwaliteiten en de afmetingen zijn vaak standaard. Aan boord van uw schip is dat anders. Hier komt een stukje maatwerk om de hoek kijken en is een advies afgestemd op uw persoonlijk situatie en wensen aan boord noodzakelijk.

Door goed te luisteren en te kijken naar de specifieke eisen van de maritieme toepasssing van matrassen, zijn deze ook uitermate geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld campers en caravans of zelfs bij u thuis in de slaapkamer.  Bijna niets is onmogelijk op dit gebied. laat het ons weten.

 

 

 

Wat moet ik nu kiezen voor type matras:

Volkern of pocketvering?

Deze vraag is afhankelijk van verschillende factoren, te weten:

Beschikbare hoogte, eisen aan comfort en prijs.

De kernen zijn er in de uitvoeringen zacht en stevig. Hierbij kunt u als maatstaf nemen, dat u voor een lichaamsgewicht van minder dan ca. 80 kg zou moeten kiezen voor een zacht exemplaar en daarboven een stevige. Het blijft echter een persoonlijke keuze.

Volkern:

Een volkern matras is opgebouwd uit HR schuim of Talalay® natuurlatex.verdeeld in drie zorgvuldig op elkaar afgestemde comfortzones. Voorzien van een zachte comfortlaag

Pocketvering kern:

Een tonvormige pocketvering kern bestaat uit vijf zorgvuldig op elkaar afgestemde comfortzones.

Afneembare en wasbare tijk:

Het is wel zo fris en hygiënisch als u uw tijk (hoes) van uw matras kunt wassen. Hiervoor is door ons een speciale tijk ontwikkeld die hier helemaal geschikt voor is.

De tijk is anti-bacterieel uitgevoerd, afneembaar en wasbaar op 60 °C en brandvertragend.

Tevens leverbaar in twee kleuren, te weten: Naviblauw en ecru.

 

 

                                    

 

 

    

 

 

 

 

  

 

Twee persoons 5-zone pocketvering matras aan boord van de motorkruiser "Mariska" een Bouman1500